Ecopayz

ecopayz

Svi online kladionicari,igraci online pokera i casina moraju izabrati jedan od online sustava plaćanja, kroz koji ce raditi depozite i isplate novca. Poznate online banke kao sto su Netelleru i Skrill dominiraju na tržištu online banaka, ali postoje i druge online banke koje nisu inferiorne u odnosu na njih u veličini i jednostavnosti korištenja.. Zato ćemo obratit pažnju na jednu od tih online banaka alternativa Skrilu i NetelleruEcoPayz .

EcoPayz – je u vlasnistvu britanske kompanije Financial Corporation PSI-Pay, koja je i MasterCard partner.

EcoPayz online banka djeluje u skladu sa standardima sigurnosti za online plaćanja PCI-DSS-a i pod nadzorom je financijskih vlasti Velike Britanije.

Uz ecoPayz možete napraviti izravne depozite u online poker sobe,online kladionice,na veliki broj online casina i kao i Forex web stranica. Od najvećih online poker soba već su dostupni PokerKing, TonyBet i Planetwin365.Od boljih online kladionica tu suBetsson,Intertops,Interweten

EcoPayz racun mozete napuniti putem bankovnog transfera ili kreditnom karticom.

Novac sa ecopazya se može povuci direktno na bankovni račun, a možete zatraziti EcoCard Mastercard karticu potpuno besplatno.
Također unutar Ecopazy racuna možete napraviti i neogranicen broj virtualnih ecoVirtualcard kartica za on-line kupovinu ili druga online placanja.

Ecocard Mastercard kartica je dostupna za sve zemlje ex yu Bosnu i Hercegovinu,Srbiju,Makedoniju,Crnu Goru,Hrvatsku i Sloveniju.
Racun na Ecopazyu se moze otvorit u velikom broju valuta ,pored glavnih valuta EUR,USD,CHF racun se moze vodit i u hrvatskim kunama HRK ili dinaru Srbije RSD.
Moguce je imati vise racuna u razlicitim valutama.
Otvaranje Ecopayz racuna i izdavanje Mastercard je potpuno besplatno.
Otvorite vec danas Ecopazy racun

eco