Home / Kako se kladiti online vodič u tri koraka

Kako se kladiti online vodič u tri koraka

Kako se kladiti online vodič u tri koraka

1.Otvorite račun na Netelleru

Klikom ovde registriraj te se i besplatno otvorite Neteller računu odaberi te euro kao valutu i zatraži te Neteller Net+ Mastercard koja će vam stići poštom za desetak dana.
Progledajte ovaj članak kako bi saznali više informacija o Netelleru.

2.Odaberite online kladionicu

Odaberite jednu ili više online kladionica i registrujte račun.Ako ste početnik i nemate iskustva u online klađenju najbolje je da izaberete neku kladionicu koja je prevedena na hrvatski ili srpski jezik.Listu takvih kladionica mozete vidjeti ovde i obavezno pročitajte članak najbolje online kladionice

Porez na dobitke u kladionici

3. Uplate i isplate sa Netellerom

Sada možete uplaćivati i isplaćivati novac koristeći Neteller.Svaki dobitak možete podignuti na prvom bankomatu sa Netellerovom karticom Net+ Mastercard.
Sada se možete kladiti iz udobnosti svog doma oslobođeni bilo kakvog poreza na dobittke u kladionici ili se kladiti sa bilo kojeg mjesta gde se nalazite koristeći mobilni smart telefon.Isplata je veoma brza i zavisi od kladionice do kladionice ali uglavnom je to od nekoliko minuta pa do 2-3 sata koliko je potrebno da online kladionica nakon što se traži isplata prebaci pare na neteller.

Igrači iz Hrvatske imaju i na raspolaganju i paysafecard koga kao način za uplate podržavaju sve online kladionice,poker sobe i online casina.Paysafecard je vodeći evropski prepaid način plaćanja koji možete da koristite za brzo i lako plaćanje, bez potrebe da unosite vaš broj kreditne kartice ili podatke bankovnog računa.Paysafe kartica je kartica koja se kupi, kao i predplatna kartica za mobitel.Ulaskom Hrvatske u EU počela je prodaja i u Hrvatskoj.
Paysafecard bonovi se mogu kupiti na Tisak kioscima, INA i Petrol benzinskim postajama, a postoje u vrijednostima od 50, 100, 200 i 500 HRK.Sa jednim bonom možete izvršiti nekoliko uplata na različitim mjestima nemorate potrošiti cijeli iznos odjednom. Ako ne želite raditi direktnu uplatu na online kladionicu možete isto tako nadopuniti sa paysafecard bonom Skrill ili Neteller račun, a zatim preko njih radite uplate i isplate prema online kladionicama.

Najbliže prodajno mjesto mozete naći na ovom linku
https://www.paysafecard.com/hr-hr/kupnja/
U polje za pretragu prodajnih mjesta unesite svoj poštanski broj ili adresu – odmah će vam se prikazati svi paysafecard prodavači koji su blizu vas.