Home / Kako podici novac sa internet kladionice?

Kako podici novac sa internet kladionice?

Naravno da se svi kladimo, bilo na internetu, bilo u lokalnim kladionicama, pre svega da bi zaradili nekI novac. OK, ima tu i zabave prilicno, ali zarada bi lepo legla. Pretpostavimo da je vas račun u internet kladionici lepo narastao i da vi želite da plodove svog rada prebacite u svoj dzep. Evo kako teče postupak.Jedan od mogućih načina da povučete novac je i bankovni transfer ali za to trebate imati otvoren račun kod lokalne banke.Tu bi trebalo da uzmete u obzir i porez na klađenje koji će vjerovatno trebati platiti ako je u pitanju veći iznos.Bankovni transfer se sve manje upotrebljava jer je doslo do pojave online banaka netellera i skrilla preko kojih se dosta povoljnije i brže i bez poreza mogu podići dobici na online kladionicama.Ali ako se neko opredili da dobitke iz online kladionica prebaci direktno na svoj bankovni račun ,ukratko ćemo objasniti kako ide taj proces.

Kada trazite isplatu bankovnim transferom sa računa kladionice koju ste orobili, potrebno je da kladionici pošaljete instrukcije koje ste dobili od vaše banke. Najcesce kladionice imaju napravljen formular koji treba da popunite, a ukoliko imate problem sa popunjavanjem formulara, onda je dovoljno da njihovoj korisničkoj podrsci posaljete mail sa zahtevom za povlačenje para (withdrawal).

Obično ovaj proces isplate preko bankovnog transfera malo duže traje, a koliko dugo to zavisi od izbora kladionice.Pre izbora kladionice, pročitajte i našu analizu najpoznatijih internet kladionica, kako bi stekli sliku o tome koja odgovara vašim potrebama. U svakom slučaju, od trenutka zahteva do stizanja novca na vas bankovni račun, ne bi smelo da protekne vise od nedelju dana.

Neteller

Neteller vam pomaže da cijeli proces značajno ubrzate. Naime, internet kladionice sredstva na vaš Neteller nalog vam prebace nekoliko sati (i pre) nakon zahteva.

Neteller je online banka koja omogućava plaćanje putem interneta. Neteller je licenciran i reguliran
u Engleskoj kao bankarska institucija, tako da je vaš novac kod Netellera na sigurnom, kao u bilo kojoj drugoj banci.
Neteller vam omogućuje da brzo šaljete i primate novac preko interneta.Novac možete slati direktno sa Neteller računa na drugi Neteller račun.Isto tako možete direktno uplaćivati sa Neteller računa na online kladionice,casina,poker itdIsto tako novac sa online kladionica,casina,pokera možete povlačiti na Neteller račun.
Za uplatu na kladionice,casina možete koristiti i jednu od dve Netteler Mastercard kartice koje dobijate kad otvorite račun.

Net+ virtualna prepaid MasterCard kartica

Neteller ima jednu veliku prednost koja nije dostupna kod drugih popularnih online banaka Skrilla ili Paypala.Kod Netellera Možete kreirati i virtualnu Net + karticu na kojoj unaprijed možete postaviti ograničenje potrošnje. Jednostavno se prijavite na svoj Neteller račun ,kliknite na virtualne kartice i dodajte novu virtualnu karticu.

Ova kartica će imati sve kao i ostale kartice – 16-znamenkasti kod, datum isteka i CVC kod,
tako da je možete koristiti bilo gdje na internetu. Ali najveća prednost je da kartica ne postoji fizički,
vec je generirana virtualno i odmah se može ukloniti.Možete postaviti ograničenje potrošnje na tu karticu, tako da, na primjer,kada želite platiti virtualno 100 Eura, možete stvoriti karticu sa ograničenjem od 100 Eura, i ne morate brinuti da će netko ukarsti podatke vaše kartice i zloubotrebit ih.

Virtualna kartica Netellera je savršen način za online plaćanje, ako ne želite koristiti svoju pravo kreditnu / debitnu karticu.

Net+ prepaid MasterCard kartica – plastična

To je prava MasterCard fizička plastična kartica koja se dobija uz Neteller račun.Net+ prepaid MasterCard se treba zatražiti i njeno izdavanje košta 10 eura.Kartica stiže poštom za 7-10 dana.Karticu aktivirate unutar Neteller računa tako što ukucate broj kartice i izaberete PIN kod za karticu.
Kartica je debitna i može se trošiti samo onoliko koliko ima na Neteller računu.Novac se može podizati na svim bankomatima kao i plaćati po trgovinama.Ova kartica je dobra stvar jer sa njom možete podizati sve dobitke sa online kladionica,casina,pokera uz vrlo malu proviziju i bez plaćanja poreza.Kompletan vodić sa slikovitim prikazima i u detalje objašnjeno za Neteller pogledajte ovde.Neteller je dostupan u svim ex-yu republikama.
Otvorite Besplatano netteler račun klikom ovde

Sa netellerom vaš dobitak osvojen na online kladionicama će biti u vašem novčaniku već za nekoliko sati nakon što zatražite isplatu od online kladionice.Čim novac legne na neteller račun može se otići na prvi bankomat i podići novac.

Otvorite Besplatano netteler račun klikom ovde