Home / Sigurno klađenje

Sigurno klađenje

Sigurno klađenje je uplaćivanje oklada na sve moguće ishode i ostvarivanje profita bez obzira na konačan rezultat nekog susreta. Kako je u danasnje vrijeme na internetu prisutno više stotina kladionica dolazi do različitih mišljenja u postavljanju trenutnog koeficijenta na pojedini susret. Velika konkurencija među kladionicama rezultira i brojnim financijskim pogodnostima za nove i postojeće korisnike u obliku bonusa i besplatnih oklade kako bi privukli nove i zadržali postojeće korisnike. Kombinacijom sigurnog klađenja te bonusa i besplatnih oklada omogućava nam da zarađujemo na kladionici bez rizika.

Kako zaraditi na kladionici koristeći se metodom sigurnog klađenja

Za okladu se moze reći da je sigurna kada je moguće uplatiti na sve moguće ishode i ostvariti profit bez obzira na ishod susreta. Da dođe do sigurne oklade potrebno je da jedna kladionica postavi dobar tečaj na jedan od mogućih ishoda, a druga kladionica dobar tečaj na suprotan ishod.

Uzet ćemo primjer nogometne utakmice zbroj golova:

  • Expekt kladionica nudi tečaj 1.35 na vise od 2.5 gola i tecaj 3.70 na manje od 2.5 gola
  • Bet365 kladionica nudi tečaj 1.27 na vise od 2.5 gola i tecaj 4.50 na manje od 2.5 gola

Na Expekt kladionici uplaćujemo 500€ na vise od 2.5 gola po tečaju 1.35

Na Bet365 kladionici uplaćujemo protuokladu u iznosu 150€ na manje od 2.5 gola po tečaju 4.50

Konačan izračun dobitka na Expekt kladionici: (500×1.35)-500= 175€ (profit 175€)

Konačan izračun gubitka na Bet365 kladionici: ulog 150€ (gubitak 150€)

Ukupan profit: 175-150= 25€ (profit 25€)

Konačan izračun dobitka na Bet365 kladionici: (150×4.50)-150= 525€ (profit 525€)

Konačan izracčn gubitka na Expekt kladionici: ulog 500€ (gubitak 500€)

Ukupan profit: 525-500= 25€ (profit 25€)

Koristeći se metodom sigurnog klađenja moguđe je ostvariti znatan mjesečni profit ali su potrebna i dosta velika financijska sredstva. Uglavnom profit ovisi sa koliko novca raspolažemo i koliko vremena mozemo odvojiti u pronalaženje sigurnih oklada. U danasnje vrijeme na internetu je moguće naci mnogo servisa koji objavljuju sigurne oklade. Neki od njih ih objavljuju besplatno ali kod takvih servisa sigurne oklade prikazuju se sa zakasnjenjem tako da kad se logiramo na kladionicu postoji mogucnost da su se tečajevi već promjenili. Kao korisnu stranicu u pronalaženju sigurnih oklada izdvojili bi BetBrain koji ima free verziju. Postoje i servisi koji sigurne oklade prikazuju u realnom vremenu ali oni naplacuju svoju uslugu..Jedan od najboljih takvih programa koji javlja sigurne oklade i koji i omogučuje automatsku uplatu je RebelBetting.Program se može isprobati besplatno,7 dana i vidjeti što sve može, a kasnije košta 79 EUR mjesecno.

 

Kako zaraditi na kladionici koristeći se metodom sigurnog klađenja i bonusa

Metoda sigurnog klađenja moze se koristiti kako bi ostvarili siguran profit na bonusima koje daju kladionice novim i postojećim igračima. U svaki bonus je uključen potreban rollover tj. potrebno je uplatiti određeni broj oklada kako bi mogli isplatiti taj bonus. Koristeći se metodom sigurnog klađenja moguće je ispuniti rollover na siguran način i tako taj bonus pretvoriti u stvaran novac a onda po želji i isplatiti. Osim potrebnog rollovera bonusi na online kladionicama zahtjevaju i druge stvari kao sto su min. koeficijent, singl ili combo oklade, rok za ispunjenje rolovera i sl.

Bonus rollover radimo tako da u kladionici u kojoj smo dobili bonus uplaćujemo oklade po navedenim bonus uvjetima i istovremeno u drugoj kladionici uplaćujemo protuokladu da ne izgubimo sredstva koja smo dobili bonusom tj. da svedemo gubitak na minimum. Kod bonus rollovera koristite se tehnikom brzog izlaza tj. kod kladionica u kojima možete uplatiti depozit+bonus u jednoj okladi. To cete uraditi tako da u kladionici kod koje radite rollover uplatite depozit+bonus u jednoj okladi te istovremeno uplatite protuokladu smanjenog uloga(underlay). Na taj način ćete u slučaju prolaza protuoklade izgubiti manji dio bonusa ali ćete uštedjeti vrijeme i možete krenuti na drugi bonus. U slučaju da oklada prođe na kladionici sa bonusom ostvarit ćete dodatni profit i tako smanjiti gubitke bonusa kod preostalog rollovera.

Osim metodom sigurnog klađenja bonus rollover možemo odraditi i kontra-klađenjem gdje protuokladu uplćujemo na exchage kladionici kao sto je Betfair tj. uplaćujemo LAY okladu. Ovo je najjednostavnija metoda jer je moguće uplatiti protuokladu na gotovo sve vrste oklada i veoma je potrebna kod uzimanja besplatnih oklada o čemu će biti vise u nastavku teksta. Kako bi se izvukao maksimum iz bonusa najbolje je kombinirati oba dvije metode. Koristeči se navedenim metodama moguće je ispuniti rollovere na svim online kladionicama i uz sigurne oklade zaraditi jos nekoliko tisuća eura na bonusima sto svakako morate priznati i nije tako mali novac.

 

Kako zaraditi na kladionici koristeći se kontra-klađenjem i besplatnim okladama

Kontra-klađenje je metoda sigurnog klađenja kod koje protuokladu uplaćanjemo na exchange kladionici kao sto je Betfair tj. uplaćujemo LAY okladu. Koristeći se ovom metodom sigurnog klađenja pruža nam se puno veći izbor oklada koje možemo kontrirati. Za zarađivanje na besplatnim okladama kontra-klađenje je osnovna metoda kako bi ostvarili što veći profit. Kako bi izvukli maksimum iz besplatnih oklada potrebno je besplatnu okladu odigrati na sto veći koeficijent koji je moguće naći na autsajderima, okladama na točan rezultat, poluvrijeme/kraj i slično, a upravo koristeći LAY oklade i na to možemo uplatiti kontraokladu. Naravno, kontra-klađenje mžemo koristiti i za kvalifikacijske oklade, razigravanje bonusa i sve ostale oklade na koje nađemo povoljan tečaj. Za pronalaženje sigurnih oklada u ovoj metodi sigurnog klađenja predlažemo stranicu Okeyno Oddsmatcher

U većini slučajeva kod slučaja dobitka sa besplatnom okladom iznos besplatne oklade nije uračunat u povrat. Samim time dolazimo do dvije vrste kontra-klađenja.

 

Kontra-kladenje kod povrata besplatne oklade u slučaju dobitka

Nakon registracije na Betfred kladionicu uradit cemo depozit od 50€ za maksimalni iznos besplatne oklade. Pregledom Betfred ponude pronasli smo tečaj 2.15 na pobjedu Barcelone dok za tu istu utakmicu i pobjedu Barcelone na Betfair kladionici je dostupna LAY oklada po tečaju 2.13

Na Betfred kladionici uplaćujemo 50€ na pobjedu Barcelone po tečaju 2.15

Na Betfair kladionici uplaćujemo 51.68€ na pobjedu Barcelone (LAY) po tečaju 2.13

Konačan izračun dobitka na Betfred kladionici: (50×2.15)-50= 57.5€ (profit 57.5€)

Konačan izračun gubitka na Betfair kladionici: (51.68×2.13)-51.68= 58.4€ (gubitak 58.4€)

Ukupan gubitak: 57.5-58.4= -0.9€ (gubitak 0.9€)

Konacan izracun dobitka na Betfair kladionici: 51.68×0.95(5% provizije)= 49.1€ (profit 49.1€)

Konačan izračun gubitka na Betfred kladionici: ulog 50€ (gubitak 50€)

Ukupan gubitak: 49.1-50= -0.9€ (gubitak 0.9€)

Bez obzira na ishod susreta mi smo izgubili svega 0.9€ sto i nema nekog smisla jer smo zapravo u gubitku. Barem tako izgleda na prvi pogled ali ima itekako smisla jer nakon ove oklade Betfred kladionica će nam uplatiti besplatnu okladu u vrijednosti 50€

 

Kontra-kladenje kad nema povrata besplatne oklade u slucaju dobitka

Nakon odigrane kvalifikacijske oklade i gubitka od 0.9€ Betfred kladionica nam uplaćuje besplatnu okladu u vrijednosti 50€. Betfred kladionica u uvjetima besplatne oklade je navela da u slučaju dobitka sa besplatnom okladom iznos besplatne oklade nije uračunat u povrat. Kako bi izvukli maksimum iz besplatne oklade potrebno je besplatnu okladu uplatiti na sto veći koeficijent.

Pregledom Betfred ponude pronasli smo koeficijent 7.50 na tocan rezultat 1-1 neke utakmice, dok za tu istu utakmicu imamo dostupan koeficijent 7.40 (LAY) isto tako na točan rezultat 1-1

Na Betfred kladionici uplaćujemo dobivenu besplatnu okladu u vrijednosti 50€ na tocan rezultat 1-1 po tecaju 7.50

Na Betfair kladionici uplaćujemo kontraokladu (LAY) u iznosu 44.22€ na tocan rezultat 1-1 po tecaju 7.40

Konačan izračun dobitka na Betfred kladionici: (50×7.50)-50= 325€ (profit 325€)

Konačan izračun gubitka na Betfair kladionici: (44.22×7.40)-44.22= 283€ (gubitak 283€)

Ukupan profit: (325-283)-0.9(gubitak u prvoj okladi)= 41.1€ (profit 41.1€)

Konačan izracun dobitka na Betfair kladionici: 44.22×0.95(5% provizije)= 42€ (profit 42€)

Konačan izračun gubitka na Betfred kladionici: Nema gubitka(ulog od 50€ nam je dala kladionica)

Ukupan profit: (42-0)-0.9(gubitak u prvoj okladi)= 41.1€ (profit 41.1€)

Nakon ove druge oklade nas posao na Betfred kladionici je gotov i ostvarili smo profit od 41€ bez rizika. Koristeći se ovim metodama sigurnog klađenja možemo uzeti svaki bonus i besplatnu okladu bez rizika te tako ostvariti pristojnu zaradu. Ako u prosjeku dnevno zaradimo 10€ na mjesečnoj bazi imamo zaradu od 300€ tj. godisnje 3 600€. Naravno moguće je zaraditi i više ali to sve ovisi o Vašem vremenu, snalažljivosti i naravno financijskim mogućnostima.

 

Rizici kod sigurnog klađenja

Kako u danasnje vrijeme nista nije sigurno tako i ovdje postoje određeni rizici. Uglavnom radi se o rizicima koji su prouzročeni ljudskom brzinom i nepažnjom. Ovdje smo stavili listu najčesćih pogrešaka i držeci se navedenih pravila vrlo je mala šansa da se dogodi gubitak.

  • Svaka kladinica ima svoje pravilo kod određenih sportova. Ova pravila su najižrazenija u tenisu kod prekida meća ili predaje nekog od igraća. Kako bi ovo izbjegli najbolje je ne uplaćivati oklade na kladionicama koje primjenjuju razlićita pravila vec samo kod onih koje koriste isto pravilo.
  • Na svaki par postoji i max. ulog koji mozemo uplatiti, tako dolazimo do rizika da nam prva kladionica prihvati okladu a kod druge ne možemo uplatiti potreban iznos. Kod nekih kladionica moguce je vidjeti koliki je max. ulog koji možemo uplatiti. Kako bi izbjegli ovakvu situaciju najbolje je prvu okladu uplatiti u kladionici kod koje ne znamo limit uplate koji možemo uplatiti pa tek onda u kladionici kod koje znamo limit uplate.
  • Uplate neposredno prije pocetka utakmice najbolje je izbjegavati jer nam se moze dogoditi da zbog neke nepredvidive okolnosti nismo u mogučnosti uplatiti protuokladu.
  • Postoji mogucnost promjene tečaja nakon sto smo u jednoj kladionici uplatili okladu. Prvu okladu je najbolje uplatiti na kladionici kod koje tečaj odskače u odnosu na druge i zahvaljujući kojoj je nastala sigurna oklada. Ako se ipak nađemo u takvoj situaciju potrebno je pronaći sljedeći najbolji tečaj i uplatiti protuokladu. To nam moze donijeti manji gubitak ali bolje manji gubitak nego da riskiramo cijeli ulog.
  • Jedan od vecih rizika je ljudska brzina i nepažnja. Prije nego sto uplatimo oklade potrebno je dobro provjeriti dali se radi o istoj utakmici, istom tipu i sl. Više puta provjeriti dali smo dobro rasporedili uloge i kladioničarski lističi u svim kladionicama trebaju biti pripremljeni tako da možemo uplatiti oklade na brzinu jednu za drugom.
  • Moguce je pronaći sigurne oklade sa profitom od 50% i sl. ali u tom slučaju vjerovatno je neka od kladionica postavila krivi tečaj te će nam najvjerojatnije i ponistiti tu okladu. Tako cemo doći u situaciju da nam je jedna oklada ostala aktivna a druga ponistena i postoji sansa da izgubimo veći dio novca. Nasa preporuka je izbjegavati sigurne oklade koje imaju jako visoki postotak profita.

što jos reći nego krenite sa manjim bonusima ili besplatnim okladama koji ne zahtjevaju veliku banku. Na taj način kada dođete do većih bonusa vaša banka će biti veća te ćete skupiti dodatnu vještinu i potrebno iskustvo a u slučaju pogreške neće doci do značajnog gubitka.