Home / Transfer novca ?

Transfer novca ?

NETELLERSkrill

Kako uplatiti novac na online kladionicu?

Postoji više načina kako uplatiti i isplatiti novac sa online kladionica,online kazina i poker soba.Svi su vjerovatno čuli da se online plaćanja mogu obavljati putem kreditnih i debitnih kartica ili bankovnim transferima tako da se na ove metode transfera novca neću puno osvrtati.
Uplate i ispalte sa online kladionica se mogu obavljati i preko online banka takozvanih elektronskih novčanikaa(e-wallet).Dvije najpoznatije online banke koje se koriste i koje podržavaju sve kladionice,kazina i online pokeri su Skrill i Neteller.Naša preporuka je Neteller ali možete imati otvoren račun u obadve banke.Otvaranje računa na obe online banke je apsolutno besplato.

Skrill
Skrill račun je veoma jednostavno otvoriti odete na sajt Skrilla i kliknete „Register“ ispunite formular na email dobijete verifikacioni link koji kliknete i to je to.Kad otvorite račun kod Skrilla dobijate i Prepaid Skrill Master Card. To je kreditna kartica koju možete tražite od Skrilla i stiže Vam na adresu u roku od 7 dana. To je kartica sa kojom možete podizati keš na ATM-u bankomatima, možete plaćati robu, i uglavnom sve što možete i sa svojom karticom iz banke. Naravno možete je koristiti i za kupovinu robe na internetu, uplatu na online kazino,kladionicu i slično.Skrill ne salje Mastercard za BIH,CG i Makedoniju samo za Hrvatsku Srbiju dok je kod Netelllera mastercard dostupan svima.

Kliknite ovde i otvorite Skrill račun

skrill


Neteller

Neteller je jedan od najpoznatijih online banaka ili eWallet (elektronski novčanik) sistema i preko njega možete izvršiti uplate i podizanje novca sa kladionice,kazina i online pokera. Neteller račun je besplatan račun koji možete koristiti za uplate i isplate na kladionici kao i druga plaćanja na Internetu.Od netellera se dobije kartica mastercard koja funkcionira tako što možete potrošiti samo onoliko novca koliko imate na neteller računu. Net+ MasterCard je povezana sa stanjem vašeg Neteller računa.Novac podižete na bilo kom bankomatu.Nema nikakvog poreza na dobitak nema nikakvih manipulativnih troškova kao u domaćim kladionicama.Važno je da napomenem da Neteller ima korisničku podršku i na srpskom i na hrvatskom jeziku iako nije preveden na ove jezike.Neteller Mastercard salje u sve ex yu drzave za razliku od Skrilla koji salje samo u Hrvatsku i Srbiju.Neteller i njegova mastercard je dostupna svima u Bosni i Hercegovini,Crnoj Gori CG,Hrvatskoj,Srbiji,Sloveniji i Makedoniji

Otvorite besplatno NETELLER račun

Kompletan vodič za neteller na našem jeziku možete pogledati ovde,objašnjeno je sve u detalje i sa mnogo slikovitih prikaza tako da će se i oni totalni početnici sa malim znanjem engleskog moći brzo snaći.

Paysafecard

Igrači iz Hrvatske imaju i na raspolaganju i paysafecard koga kao način za uplate podržavaju sve online kladionice,poker sobe i online casina.Paysafecard je vodeći evropski prepaid način plaćanja koji možete da koristite za brzo i lako plaćanje, bez potrebe da unosite vaš broj kreditne kartice ili podatke bankovnog računa.Paysafe kartica je kartica koja se kupi, kao i predplatna kartica za mobitel.Ulaskom Hrvatske u EU počela je prodaja i u Hrvatskoj.
Paysafecard bonovi se mogu kupiti na Tisak kioscima, INA i Petrol benzinskim postajama, a postoje u vrijednostima od 50, 100, 200 i 500 HRK.Sa jednim bonom možete izvršiti nekoliko uplata na različitim mjestima nemorate potrošiti cijeli iznos odjednom. Ako ne želite raditi direktnu uplatu na online kladionicu možete isto tako nadopuniti sa paysafecard bonom Skrill ili Neteller račun, a zatim preko njih radite uplate i isplate prema online kladionicama.

Najbliže prodajno mjesto mozete naći na ovom linku
https://www.paysafecard.com/hr-hr/kupnja/
U polje za pretragu prodajnih mjesta unesite svoj poštanski broj ili adresu – odmah će vam se prikazati svi paysafecard prodavači koji su blizu vas.