Home / Sigurna internet zarada

Sigurna internet zarada

betfair

Do pre par godina su samo oni retki koji su koristili internet i kladili se preko njega uzimali i po nekoliko desetina hiljada evra mesecno kladeci se na sigurno. Sada je malo teze ali i dalje moze da se zaradi pristojno. Radi se o tome da su lokale kladionice u zaostaku za internet kladionicama te sporije reaguju na promene kvota tako da se nama koji koristimo i internet kladionice i lokalne otvara mogocnost sigurne zarade. Najbolja kladionica za pokrivanje nasih uplata u lokalnim kladionicama je betfair jer kod njih postoji opcija LAY ili primanje opklada. Dakle stvar je jednostavna uplati se 1000€ u lokalnoj kladionici na kvotu 2.10 a na betfairu se primi 1000€ na kvotu 1.90. Ukoliko prodjemo u lokalu zaradili smo 1100 a na betfairu smo izgubili 900 sto znaci da smo zaradili 200€ bez mogucnosti da ista izgubimo , jer da smo u lokalnoj kladionici promasili
dobili bi tih 1000€ na betfairu i bili bi na nuli. Ovo je uprosceno , mogu ze iskalkulisati da se bude u oba slucaja u plusu po 100€ ili da se bude u plusu ako promasimo u lokalu a ako pogodimo da budemo na nuli , to je sve stvar nase odluke , ono sto je bitno da nije moguce da budemo u minusu izuzev u veoma retkim slucajevima kada dodje do prekida nekog meca pri nepovoljnom rezulatatu po nas i u nepovoljnom trenutku (zbog razlike u pravilima igre izmedju lokalnih kladionica i betfaira ) moguce je da nam na jednom mestu racunaju kvotu 1.0 dok nam na drugom racunaju trenutni rezultat kao vazeci ali u tim slucajevima je moguce i da ostvarimo i extra profit sve zavisi od rezultata i trenutka kada je mec prekinut. Ali opet ponavljamo da su prekidi meceva veoma veoma retki. Pomenut primer uplata i kvota je jedan od boljih i tu nam je zarada oko 10% ali nekada se ide i na vece zarade a u mnogo vise slucajeva se ide na manje od oko 5%.Naravno sve ovo moze da se radi i sa 100€ ali je zarada umesto 200€ sada 20€.
Dali je tesko naci tu razliku u kvoti?
Odgovor je da skoro svakodnevno mozemo naci lokalnu kladionicu gde je kvota veca nego na betfairu na LAY strani. Nekada se deseva da nema razlike i po nekoliko dana ali u vecini slucajeva skoro svakog dana se moze naci ta razlika.
Pogledajte nas deo gde su najvece promene kvota tu cete verovatno svakodnevno naci po neku sigurnu opkladu.
Betfair je najveci svetski exchange servis. To nije obicna kladionica vec mesto gde se kladite protiv drugih kladionicara. To znaci da na Betfairu pored standardne opcjie za kladjenje imate i opciju da primite opkladu

Kako uplatiti novac

Znate sami kako se uplacuje u lokalnim kladionicama 🙂
Uplatu novca na Betfair mozete izvrsiti preko skrilla ili netellera servisa.Prvo se otvori racun na ove dve online banke i izvrsi uplata novaca na na te racune sa karticom a onda se kao metod za deposit na Betfairu izabere skrill ili neteller i novac koji ste prebacili na skrill sa n karticom sada prebacite na Betfair preko krill ili neteller.

Neteller je jedan od najeftinijih i najsigurnijih nacina da izvrsite uplatu na neku od online kladionica ili poker soba.Milioni korisnika sirom sveta a sve sto vam je potrebno je email adresa

Napomene -Lokane kladionice izbegavaju da primaju jake uplate tako da je nekada potrebno obici vise kladionica da bi si se uplatilo oko 1000€, mada se nekada desava da vam prime odjednom i vecu uplatu od 1000€.
Obratite paznju na kretanja kvota na Betfairu , kvote se brzo menjaju pa se moze deseti da dok uplatite u lokalu kvota na betfairu skoci i ostanete bez zarade, dakle treba sve sto brze zatvoriti.Najbolje je ukoliko ste u mogucnosti uplatu u lokalu izvrsiti telefonskim pozivom.
Mnogo je lakse uplacivati i naci razlike u jeku sezona kada su liste pune utakmica nego u letnjem periodu kada je mali broj utakmica .
Obratite paznju na to da betfair na pocetku uzima 5% od vaseg neto dobitka , dakle ukoliko na betfairu dobijete neto 1000€ uzece vam 50€.Zato ako je kvota u lokalu 2.00 a betfariu 1.95 vi tu nemate zaradu.Kasnije tokom igre vam se smanjuje provizija koju betfair uzima sve do 2%(da bi dosli do te provizije morate puno igrati)
Ukoliko vam nesto od ovoga nije u potpunosti jasno ili ne razumete ovo o cemu smo pisali ili sumnjate u tacnost ovoga sto smo napisali , prvo sve proverite sami i tek kada vam sve bude u potpunosti jasno sami donesite dalje odluke. Za vase dalje postupke ne snosimo nikakvu odgovornost.