Home / Online Kladionice / 10bet kladionica

10bet kladionica

10bet

Britanska kladionica 10Bet djeluje na tržištu online klađenja već više od deset godina (od 2003. godine). Tijekom tog vremena postala je jako popularna online kladionica među igračima iz mnogih zemalja. Kladionicu karakterizirju atraktivni uvjeti za igru, i odgovoran pristup ispunjavanja obveza prema klijentima.Kladionica 10bet je dostupna na 10 jezika.
Ponuda 10bet kladionice
Ponuda ove kladionice za sportsko klađenje je izuzetna i pokriva širok raspon u europskim i američkim sportovima kao što su nogomet, tenis, golf, boks i kriket itd. 10Bet kladionica je poznata po svojoj ponudi na azijski nogomet i klađenje na azijski hendikep. Posebna opcija Totpot omogućuje korisnicima da se natječu protiv drugih igrača kako bi dobili poseban konačni zgoditak, a 10Bet nudi svojim igračima osam tjedni freeroll.
Uplate i isplate depozita kod 10bet kladionice
10bet koristi širok raspon metoda plaćanja, uključujući sve glavne kreditne kartice kao što su Mastercard i Visa, i sve poznate online banke kao što su Paypal, Moneybookers i Neteller. 10Bet ima poseban odjeljak bankarstvo, koji omogućuje korisnicima da uplate novac na njihov račun koristeći svoj odabrani način plaćanja brzo i povoljno. Isplate su također dostupne kroz širok raspon načina plaćanja te je lako pratiti svoje dobitke i kredit dostupan kroz bankarski dio web-stranice 10Bet kladionice.
Najmanji opklada koju igrač može postaviti je jedinica valute u kojoj je otvoren osobni račun. Na primjer, ako je račun kod kladionice u eurima , minimalni ulog će biti jednak 1 euru.

10Bet1

Registracija na 10bet kladionici

Član 10bet online kladionice možete postati u svega nekoliko minuta.Sve što je potrebno je kliknete na Not a member Join nowu gornjem desnom kutu.Dalje sve što trebate učiniti je unijeti neke osobne podatke i odmah ćete biti spremni za početak klađenja kod ove kladionice. Pored osnovnih podataka u obrascu za registraciju unesete i podatke kao što su jezik, valuta i izgled kvota itd.
Korisnička podrška 10bet kladionice
Online podrška je dostupna putem live chat, e-mail ili putem telefona. Tvrtka ima veliki tim, koji je na raspolaganju za pomoć novim igračima i postojećim klijentima 24 sata dnevno.

Bonusi i promocije 10bet kladionice
Bonus dobrodošlice za prvu registraciju

10bet daje 50% bonusa na iznos do 200€/£ za sve nove igrače koji otvore kladionički račun. Minimalan iznos depozita potrebnog za bonus je 20€ a maksimalan 200€ .Prilikom prvog depozita potrebno je u polje “Bonus code” da upišete bonus kod FD200 kako bi dobili ovaj bonus.

4+ Combo Bet povrat novca

Ako odigrate listić sa 4 i više parova i promašite samo jedan par vraća vam se puni iznos uplate do 50€ u vidu besplatne opklade takozvani free bet. To zapravo znači da imate priliku ponovo odigrati listić u istom iznosu do 50€. Najbolje od svega je što ovaj 10bet bonus možete iskoristiti 10 puta u mjesecu (za igrače iz Srbije samo dva puta mjesečno)!

– Besplatna opklada se treba iskoristiti u roku od 10 dana.
– Minimalna kvota po paru treba biti 1.60 i ne primjenjuje se na azijski hendikep i under/over klađenje

10bet kladionica je moguće pregledati na jednom od ovih jezika: Engleski, Španski, Italijanski, Njemački, Finski, Švedski, Portugalski, Ruski, Kineski, Japanski, Korejski i Vjetnamski

Na raspolaganju su sledeće valute u kojim možete voditi vaš nalog kod ove online kladionice: EUR, GBP, USD,HKD, SGD, AUD, CAD, JPY, MYR, NOK, TRY, VND, ZAR, TWD, RMB, DKK, PLN, RON, RUB, SEK
468x6010bet

Posjeti 10bet

Najbolje online kockarnice

William Hill

William Hill kladionica William Hill je jedna od najstarijih i najvećih kladionica u Velikoj Britaniji, ...

Betsson kladionica

betsson kladionica Kladionica Betsson je poznata europska kladionica, osnovana 2001. godine u Švedskoj. Na početku, ...

Interwetten kladionica

Interwetten kladionica Interwetten kladionica je osnovana 1990 god. godine u Austriji.Na samom početku su pružali ...

888sport kladionica

888sport kladionica 888 je jedan od najstarih i najprestižnih brendova u svijetu online klađenja.Vlasništvo je ...

Kladionica Pinnacle

Kladionica Pinnacle Sports je osnovana 1998. godine, i do sada je stekla poseban status na ...