Home / Šta su bonusi online kladionica?

Šta su bonusi online kladionica?

Online kladionice ,online kasina,online poker sobe nude razne promotivne ponude-bonuse.Neki bonusi su za nove igrače koji tek prvi put otvaraju račun, drugi se odnose na igrače koji su već napravili svoje prijave i imaju već dugo otvorene račune mod kladionica. Napominjemo da se bonusi mogu razlikovati prema različitim zemljama.
Postoji više vrsta bonusa.
depozit bonus to je uglavnom bonus za nove igrače koji otvaraju prvi put račun.Obično kladionica daje bonus od 100% ili 50% na prvi depozit u visini tog depozita.Naprmjer trenutno 10bet online kladionica daje najveći bonus 50% do maksimalnih 200 eura,to ustavri znači da kad se registrujete i uplatite prvi depozit recimo od 400 eura kladionica če vam pokloniti 50% prvog depozita,znači imaćete ukupno 600 eura na svom kladioničkom računu.Ako prvi depozit bude manji naprimjer 40 eura oni vam daju 50% od tih 40 eura i onda imate ukupno 60 eura za klađenje.
Stari igrači koji već imaju račune ovakve bonuse od kladionica dobijaju često pred neka velika takmičenja naprimjer svjetsko prvenstvo u fudbalu,olimpijadu itd Obavjest o bonusu stigne na email koji se ostavi kladionici prilikom registracije.

bonus bez depozita to je bonus koji ćete dobiti potpuno besplatno.Naprmjer bet-at-home kladionica često ima promotivne akcije u kojim dijeli besplatno vaučer od 5 eura svima koji još nemaju otvoren račun kod ove kladionice.Isto tako znaju da obraduju igrače koji već imaju račune bonusom od 5 eura,bonus djele za rođendan i bonus vaučer sa besplatnih 5 eura za klađenje šalju na email.Bonusi bez depozita su dosta češći kod online pokera i online casina.

bonus besplatna opklada ili na engleskom free bet.To je bonus koji se daje uglavnom novim igračima.
Trenutno kladionica unibet daje bonus besplatnu okladu od 15 eura novim igračima.To ustvari znači da možete da se kladite prvi put u iznosu od 15 eura i ako vaša oklada bude gubitna unibet vraća taj iznos od 15 eura.

Postoje i bonusi koje često dijele online kazina.
*Besplatna okretaji – freespins. tu vam kazina daju freespinove odnosno besplatna okretanja na određenoj slot igri. Uglavnom je to slot koji je veoma popularan ili možda trenutno ima rastući
milionski jackpot pa ga svi igraju.Moguće je osvojiti veliku svotu novca bez ijednog uplaćenog centa.

Nedeljni ili mijsečni bonus Većina kazina da bi zadržali svoje igrače, daju nedeljne ili mijsečne depozit bonuse. Uglavnom je to 50% do 100% do maksimalno određene cifre.

Casino bonus za VIP igrače Lojalni igrači koji igraju redovno i obrću velike svote novca mogu očekitati poseban tretman od online kazina. VIP bonus se takođe može nazvati bonus lojalnosti.

Aktuelne bonuse Online kladionica možete naći na ovde.Isto tako sve ostale bonuse koje daju casina,poker sobe itd možete naći ovde.