Home / Šta je Neteller?

Šta je Neteller?

Kako uplatiti na online casino,kladionicu,poker

Neteller je online banka koja omogućava plaćanje putem interneta. Neteller je licenciran i reguliran
u Engleskoj kao bankarska institucija, tako da je vaš novac kod Netellera na sigurnom, kao u bilo kojoj drugoj banci.
Neteller vam omogućuje da brzo šaljete i primate novac preko interneta.Novac možete slati direktno sa Neteller računa na drugi Neteller račun.Isto tako možete direktno uplaćivati sa Neteller računa na online kladionice,casina,poker itdIsto tako novac sa online kladionica,casina,pokera možete povlačiti na Neteller račun.
Za uplatu na kladionice,casina možete koristiti i jednu od dve Netteler Mastercard kartice koje dobijate kad otvorite račun.

Net+ virtualna prepaid MasterCard kartica

Neteller ima jednu veliku prednost koja nije dostupna kod drugih popularnih online banaka Skrilla ili Paypala.Kod Netellera Možete kreirati i virtualnu Net + karticu na kojoj unaprijed možete postaviti ograničenje potrošnje. Jednostavno se prijavite na svoj Neteller račun ,kliknite na virtualne kartice i dodajte novu virtualnu karticu.

Ova kartica će imati sve kao i ostale kartice – 16-znamenkasti kod, datum isteka i CVC kod,
tako da je možete koristiti bilo gdje na internetu. Ali najveća prednost je da kartica ne postoji fizički,
vec je generirana virtualno i odmah se može ukloniti.Možete postaviti ograničenje potrošnje na tu karticu, tako da, na primjer,kada želite platiti virtualno 100 Eura, možete stvoriti karticu sa ograničenjem od 100 Eura, i ne morate brinuti da će netko ukarsti podatke vaše kartice i zloubotrebit ih.

Virtualna kartica Netellera je savršen način za online plaćanje, ako ne želite koristiti svoju pravo kreditnu / debitnu karticu.

Net+ prepaid MasterCard kartica – plastična

To je prava MasterCard fizička plastična kartica koja se dobija uz Neteller račun.Net+ prepaid MasterCard se treba zatražiti i njeno izdavanje košta 10 eura.Kartica stiže poštom za 7-10 dana.Karticu aktivirate unutar Neteller računa tako što ukucate broj kartice i izaberete PIN kod za karticu.
Kartica je debitna i može se trošiti samo onoliko koliko ima na Neteller računu.Novac se može podizati na svim bankomatima kao i plaćati po trgovinama.Ova kartica je dobra stvar jer sa njom možete podizati sve dobitke sa online kladionica,casina,pokera uz vrlo malu proviziju i bez plaćanja poreza.Kompletan vodić sa slikovitim prikazima i u detalje objašnjeno za Neteller pogledajte ovde.Neteller je dostupan u svim ex-yu republikama.
Otvorite Besplatano netteler račun klikom ovde