Home / Online Poker / Unibet poker

Unibet poker

unibet poker

Unibet je jedan od lidera u svijetu online sportskog klađenja i online pokera sa više od 16 godina iskustva u branši i za to vrijeme osvojili su brojne nagrade. Njihova baza igrača već prelazi 8.000.000.
Od 15. veljače 2014. Unibet Poker je službeno odvojen od Microgaming mreže i izdali su svoj vlastiti softver koji nema nikakve veze s prethodnim,novi softwer izgleda prilično dobro.Animirani avatari, smiješne teme i općenito vrlo ugodna atmosfera očekuje vas u novom softveru koji je ne samo brz već je i jednostavan za navigaciju.
Unibet Poker je dobra poker soba za početnike u pokeru i one koji žele samo zabaviti na stolovima.

Mobilna aplikacija Unibet pokera
Za sada, Unibet Poker nudi priliku igranja na mobilnim uređajima sa sustavom iOS i aplikacije se mogu skinuti s Apple Store.

Većinu stvari koje desktop verzija softvera nudi možete naći i u mobilnoj aplikaciji koja uključuje sljedeće mogućnosti:

Mogućnost igranja za stvarni i virtualni novac
Mogućnost povlačenja depozita sa mobilnog uređaja
Prilika da se igra na više stolova. Na iPadu se može igrati do pet stolova u isto vrijeme, dok se na svim ostalim uređajima možete igrati do 4 stola u isto vrijeme.
Možete promijeniti svoj avatar i pozadinu na stolu

Služba za korisnike

Ako imate problem ili pitanje unibet poker odjel za rad s klijentim možete kontaktirati putem telefona ili faxa 24/7.

Također možete poslati i e-mail na dole navedenu adresu ili kontakt preko live chata koji radi non-stop.

Podrška E-mail: [email protected]

Telefon: 00 44 207 949 0088

Unibet Poker
Uzmite 500€ bonus na vaš prvi depozit

Unibet poker vam poklanja bonus direktno na vaš poker račun …sve što je potrebno uraditi je otvoriti Unibet poker račun, skinuti poker software i igrati poker online. Bonus vam se daje prema ostavrenom Rakeu u prvih 60 dana od aktivacije. Za maksimalni bonus od 500€ trebate sakupiti 1400€ rakea. Rake od svih poker igara vam ulazi u konačni obračun.
Kod otvaranja računa je da se Hrvatska vodi pod Hrvatska (ne Croatia), a Srbija pod Republic of Serbia. Osim bonusa zanimljivi su freeroll turniri koji kreću svakog sata.Freeroll za nove igrače u vrijednosti od 6.000 €

unibet poker soba
Posjeti Unibet poker