Home / Online Kladionice / William Hill

William Hill

William Hill kladionica

wiliam hill kladionica
William Hill je jedna od najstarijih i najvećih kladionica u Velikoj Britaniji, kladionica je osnovana davne 1934. godine, kada je kockanje je još uvijek bilo zabranjeno u Velikoj Britaniji. U 2009. godini, kladionica seli svoje poslovanje na Gibraltar, zbog boljih poreznih uvjeta.
Dionice Wiliam Hill kompanije su uvrštene na Londonskoj burzi, a tržišna kapitalizacija u 2013. godini bila je 4,07 milijardi funti.
Platforma William Hilla je razvijena od strane Playtech, koja je lider u stvaranju i održavanju softvera za online kockarnice.

Sigurnost

Kao jedna od najstarijih i najatraktivnijih kladionica William Hill je pouzdana kladionica i sigurana kada su u pitanju prava igrača ili povlačenje novca igrača. Sigurnost računa igrača i sigurnost korisnika su među glavnim prioritetima ove kladionice koja koristi neke od najboljih programa u ovom području, tako da su korisnički financijski i osobni podaci dobro zaštićeni.

Opći uvjeti korištenja su jasni i detaljni. Za sve metode plaćanja nema provizije, bilo za uplate ili isplate. Ako se povuče novac putem Skrilla,Netellera oni će biti na vašem računu za nekoliko sati ,dok isplata debitnim / kreditnim karticama traje oko 1-2 radnih dana.

Poslovnica Wiliam Hilla u Londonu

wiliam hill kladjenje
Korisniča podrška
Podrška im je također dobra, brzo reaguju i na raspolaganju su 24 sata dnevno. William Hill je osvojio nagradu za način na koji služi i pomaže svojim klijentima. Možete ih kontaktirati preko njihove e-mail, live chat, međunarodnog telefona, faxa ili ostaviti poruku na njihovim web stranicama. Njihovi zaposlenici su dobro pripremljeni i problem će riješiti u nekoliko minuta.

Ponuda William Hilla
William Hill ima bogatu ponudu za klađenje. Na njihovoj web stranici možete naći široku paletu sportskih aktivnosti,na koje se možete kladiti. Kladionica se etablirala kao lider u klađenju na nogometne utakmice i konjske utrke.

Bonusi i promocije
Bonus Besplatna oklada od 25 Eura trenutno ne vrijedi ni za jednu ex-yu zemlju.
Postoje i druge zanimljive promocije kao što je vraćanje novca natrag na određene oklade ako se utakmica završila sa 0: 0 i slično.
Prije nego iskoristite bilo kakvu promociju na ovoj kladionici najbolje je da pročitate uvjete pažljivo.

Klađenje uživo

William Hill nudi veliki izbor sportskih dogašaja za klađenje uživo u raznim sportovima, njihovo sučelje za live klađenje je jednostavano za korištenje. Osim toga nude prenose uživo najatraktivnijih sportskih događaja. Dnevno imaju stotine prenosa nogometnih utakmica, tenisa, snookera, utrke konja i još mnogo toga. Imaju i svoju radio stanicu na kojoj možete slušati komentare o raznim sportskim događajima.

Na kraju možemo reći da je William Hill pogodan za ljude kojima su na prvom mjestu sigurnost i pouzdanost pri odabiru online kladionica.

William Hill uplata i isplata novcase može se obaviti putem bankovnih transfera, kreditnih kartica (VISA, MasterCard, Diners), debitnih kartica (VISA, Maestro), Skrill (Moneybookers), Neteller, EntroPay, PaysafeCard, Western Union, ClickandBuy.
Kladionica je prevedena na srpski i slovenski jezik

Posjeti Wiliam Hill
williamhill srbija

Najbolje online kockarnice

Betsson kladionica

betsson kladionica Kladionica Betsson je poznata europska kladionica, osnovana 2001. godine u Švedskoj. Na početku, ...

Interwetten kladionica

Interwetten kladionica Interwetten kladionica je osnovana 1990 god. godine u Austriji.Na samom početku su pružali ...

888sport kladionica

888sport kladionica 888 je jedan od najstarih i najprestižnih brendova u svijetu online klađenja.Vlasništvo je ...

Kladionica Pinnacle

Kladionica Pinnacle Sports je osnovana 1998. godine, i do sada je stekla poseban status na ...

Betfair kladionica

Betfair kladionica Ovo je prva kladionica razmjene odnosno takozvana berza kvota.Svojim korisnicima omogućuje klađenje jednih ...