Home / Online Kladionice / Unibet kladionica

Unibet kladionica

unibet kladionica

unibet kladionica

Unibet kladionica je poznata skandinavska kladionica koji uživa poštovanje milijuna korisnika.Online Kladionica Unibet je osnovana 1997. godine i ima licencu za rad nekoliko zemalja: Malte, Velike Britanije, Danske, Italije, Australije, Francuske, Belgije i Estonije. Unibet kladionica ima 10,3 milijuna registriranih klijenata iz 160 zemalja.Tijekom godina ova skandinavska kladionica se kvalificirala za vodeću tvrtku u industriji online kockanja u Europi.
Unibet je član Europske udruge za klađenje i kockanje EGBA, kao i član Udruženja za kockanje RGA.Dionice Unibet kladionice se mogu kupiti na Stockholmskoj burzi. Kladionica sponzorira danske nogometne klubove FC Kopenhagena i FC Midtjylland.
Unibet kladionica zapošljava 650 ljudi.Unibet je isto aktivan igrač na tržištu spajanja i akvizicija. U 2005. godini tvrtka je kupila MrBookmaker.com 2007 – Maria Holdings, u 2008. godini – Travnet, u 2011. godini – EurosportBet i EurosportPoker, a u 2012. – Betchoice i Bet24.

Unibet je pravi gigant u sektoru e-igara.Pored sportske kladionice Unibet nudi i korištenje drugih usluga (Casino, Poker, Games) na najvišoj mogućoj razini.Sa jednim otvorenim računom imaćete pristup cijeloj ponudi i svim uslugama koje pruža ova kladionica.
Ponuda Unibet kladionice
Ponuda za klađenje koju nudi ova skandinavski kladionica je zadivljujuća. Unibet ima sveobuhvatnu ponudu koja uključuje 50 sportskih disciplina. Osim tradicionalnih sportova, možete naći egzotične sportove kao badminton, unihokkey, hod, Finski bejzbol. To nije sve. Tečajevi koje nudi unibet kladionica su vrlo visoki. Osim standardnih tipova oklada na popularnim sportovima, možete naći cijeli niz posebnih opklada kao i izuzetnu platformu za live klađenje. Najpopularniji sport za klađenje među korisnicima Unibet kladionice je naravno, nogomet. Zahvaljujući dobroj ponudi Unibet sportska kladionica je izabrana za najbolju kladionicu u 2006. i 2008. godini. Osim nogometa, također treba napomenuti odličnu ponudu za košarku, kriket, tenis, pikado ili utrke konja, koji je dostupan zajedno s prijenosima uživo. Kladionica je jedna od tri najveće kladionice na svijetu!
Unibet klađenje uživo

Uz pomoć opcije “Cash In” moguće je da se povuče novac iz tekućeg live klađenja, kako bi se osigura dio dobitka ili smanjio potencijalog gubitaka prije nego što će biti objavljeni konačni rezultati. Sredstva dolaze izravno na račun čim igrač pritisne tipku “Cash In”

live

unibet kladionica

Unibet bonusi i promocijeKao i kod većine drugih popularnih online kladionica, Unibet privlači nove korisnike tako što povremeno nudi razne promocije i bonus ponude.
Skandinavci povremeno nude razne vrste bonusa kao što su reload bonus ili druge.Česte su promotivne akcije i bonusi pred sportske događaje kao što je početak Bundeslige, Lige prvaka, Europskog prvenstva, Grand Slama, Svjetskom prvenstvu i drugi.Unibet bonus koji je trenutno važi je 50% klađenje bez rizika do 30 € Ukoliko prvu okladu promašite Unibet kladionica će vam pokloniti besplatnu okladu u iznosu 50% od vaše prve oklade do maksimalno 30€
Također, igrači koji su se registrirali na unibet kladionici, a koji u određenom vremenskom razdoblju ne pokazuju nikakvu aktivnost, to jest, ne koriste svoj račun kod unibeta za klađenje , dobit će od Unibeta posebnu dodatnu bonus ponudu direktno na e-mail adresu koju su postavili prilikom registracije.

Načini plaćanja – Depozit i isplata dobitaka

Unibet nudi nekoliko osnovnih najpopularnijih opcija plaćanja, koji uključuju kreditne kartice Visa, Visa Electron, MasterCard ili Maestro debitne kartice .Tu su naravno i popularni načini plaćanja kao što su: Neteller ili Skrill. Karte paysafecard ili Ukash ili plaćanje putem bankovnog transfera.

Kod otvaranja računa je da se Hrvatska vodi pod Hrvatska (ne Croatia), a Srbija pod Republic of Serbia. Besplatna oklada vrijedi za sve ex-yu zemlje.
unibet bonus
Posjeti Unibet

Najbolje online kockarnice

William Hill

William Hill kladionica William Hill je jedna od najstarijih i najvećih kladionica u Velikoj Britaniji, ...

Betsson kladionica

betsson kladionica Kladionica Betsson je poznata europska kladionica, osnovana 2001. godine u Švedskoj. Na početku, ...

Interwetten kladionica

Interwetten kladionica Interwetten kladionica je osnovana 1990 god. godine u Austriji.Na samom početku su pružali ...

888sport kladionica

888sport kladionica 888 je jedan od najstarih i najprestižnih brendova u svijetu online klađenja.Vlasništvo je ...

Kladionica Pinnacle

Kladionica Pinnacle Sports je osnovana 1998. godine, i do sada je stekla poseban status na ...