Home / Domaće kladionice / Soccer kladionica

Soccer kladionica

logo_2

Soccer kladionica

Sportska kladionica Soccer je jedna od lidera širom Srbije u svijetu klađenja i priređivanja igara na sreću.
Svoj kvalitet potvrđuje sa 14 godina uspješnog poslovanja.

Poslovnice Soccer kladionica

Soccer kladionica ima više od 160 uplatnih mjesta diljem Srbije.

U poslovnicama Soccer kladionica vlada moderan i prijatan ambijent. U Soccer poslovnicama vas očekuje ljubazno osoblje kao i zagarantovana brza isplata dobitka.

Soccer kladionice vlasnik

Vlasnik kladionice je nepoznat.

Ponuda Soccer kladionice

Sportska kladionica Soccer nudi klađenje na više od stotinu igara kao što su: fudbal,tenis,košarka,vaterpolo,rukomet i drugi brojni sportovi.
Osim tih ponuda u Soccer kladionicama su zastupljeni i slot aparati kao i elektronski rulet.

Soccer kladionica teletext

Sve informacije Soccer kladionica kao što su: promjena kvota, ponude o fudbalu,košarki i drugim sportovima kao i informacije o klađenju uživo možete pronaći i putem teletext-a na TV kanalima (PINK, Sport Klub 1 i Sport Klub 2).

Soccerkladionica

Online klađenje soccer kladionice

Da bih ste se kladili na Soccer kladionicama morate da napravite par sledećih koraka:

-Kao prvo potrebno je učlanjenje

Da bih ste se učlanili potrebno je da u Vama najbližoj poslovnici ove kladionice otvorite nalog kod ove kladionice i time postanete član „Soccer kluba“. Na uplatnom mestu potrebno je da ostavite lične podatke kao što su:

– Ime
– Prezime
– Željeno korisničko ime
– E-mail adresu
– Kontakt telefon

Posle registracije dobit ćete potvrdu o registraciji u „Soccer klub“. Na ovoj potvrdi o registraciji naći ćete korisničko ime i lozinku koja Vam je potreba za pristup Vašem nalogu na internetu. Nakon sto prvi put pristupite vašem računu treba da izmjenite lozinku. Kliknete na „MOJ KONTO“.

-Kao drugo je ostavljanje depozita

Posle uspešne registracije i otvaranja računa možete uplatiti svoj prvi depozit. Depozit se može ostaviti samo u matičnoj poslovnici. Za uplatu potrebno ja da blagajniku date korisničko ime i željeni iznos. Posle završetka uplate depozita dobit će te potvrdu o uplati.

-Kao trece je proces online kla?enja

Posjetite stranicu www.soccer-bet.rs i ulogujete se. Posle logovanja (u gornjem desnom uglu treba da se pojave vaše korisničko ime i totali depozita i dobitka) možete da se kladite tako što ćete birati željene igre na ponudi. Na desnoj strani generisaće se listić. Po završetku odabira kliknite na dugme „UPLATI“. Ukoliko je opklada primljena dobit ćete poruku „Hvala“. Vaš depozit će biti automatski umanjen za iznos uplate, a Vaš tiket možete podići u poslovnici Soccer kladionice. Tikete i statuse pojedinih događaja možete pregledati na pod-stranici „MOJI TIKETI“. Na tiketima možete pratiti rezultate događaja.

-Kao četvrto je naplata dobitka

Ako je tiket dobitni moći ćete da kliknete na njegov status (zelena pozadina gde piše „DOBITAK“ čime dobijate kontrolni broj tog tiketa. Tiket se može naplatiti isklju?ivo na uplatno-isplatnom mjestu na kojem je uplaćen depozit.
Potrebno je dostaviti:

– broj dobitnog listića
– kontrolni kod dobitnog listića

Vaš dobitak morate podići u propisanom roku. Saldo dobitka je zbir svih vaših neisplaćenih dobitaka. Nakon isplate tiketa, vaš saldo dobitka se umanjuje za odgovarajući iznos. Vaš depozit za klađenje je potpuno odvojen od vašeg salda dobitka. To znači da saldo dobitka ne možete direktno koristiti za klađenje. Možete se kladiti samo od uplaćenog depozita, a dobitke morate da podignete.
Na ovaj način poštujemo trenutno važeću zakonsku regulativu.

Radno vrijeme Soccer kladionice je od 00-24h

Najbolje online kockarnice

BET-Live kladionica

BET-Live kladionica BET-Live kladionica pocela je sa radom 2006 godine. BET-Live kladionica poslovnice Svoju prvu ...

Balkan Bet kladionica

Balkan Bet kladionica Kladionica Balkan Bet pocela je sa radom davne 2000. godine, a ime ...

bh play kladionica

bh play kladionica je jedna od prvih kladionica u Bosni i Hercegovini koja je krenula ...

Wwin kladionica

Ponuda Wwin kladionica Wwin kladionice nude klađenje uživo na više od 3000 sportskih događaja, zatim ...

Mozzart kladionica

Mozzart kladionica Mozzart kommpanije posluje jos od davne 2001 godine. Zahvaljujući dobro osmišljenoj poslovnoj politici ...