Home / Online Kladionice / Bet-at-home kladionica

Bet-at-home kladionica

bet at home kladionica

Bet-at-home je Austrijsko Njemacka online kladionica djeluju na tržištu od svog osnivanja 1999. godine.Kladionica koja ima sjedište u Austriji i na Malti, gdje je ima licencu. Bet-at-home kladionica pripada od 2009 god moćnoj kompaniji Betclic Everest Group koja u svom vlasništvu ima jos dva moćna internet brenda iz svijeta online klađenja Expekt i Betclic . Glavno područje djelovanja ove popularne kladionice je tržište u Zapadnoj i Srednjoj Europi. Kladionica je jako popularna o čemu svjedoči sve veći broj korisnika ove kladionice sa oko 3 milijuna otvorenih računa.

Bet-at-home je jako popularna naročito kod novih igrača koji čine svoje prve korake u online klađenju. Na ovo utiču dva izuzetno važna faktora. Prvo, specifičnost usluge, koje karakterizira neobična jednostavnost koja odlikuje websajt ove online kladionice. Drugi važan faktor je ponuda za sportsko klađenje. Ponuda Bet-at-home kladionice također je atraktivna i za profesionalne igrače.Bet-at-home kladionica ima prevedenu stranicu na hrvatski, srpski i slovenački jezik.

Ponuda Bet-at-home

Dominantnu uloga u ponudi za sportsko klađenje ima nogomet. Austrijska kladionica nudi posebno širok izbor liga i kupova, uključujući i dve meksičke lige, 1. ligi Gvatemale, Irana, Albanije, Kostarike, australske lige, pa čak i Jordanska liga.Također, ljubitelji drugih sportova će naći na Bet-at-home nešto za sebe od košarke , tenisa , odbojke , hokeja na ledu , rukometa , Formula 1 , boksa, moto sporta, snookera, golfa, , nogomet, pa do hokeja na travi.Bet-at-home kladionica ima posebno širok raspon klađenje na tenis.

bet-at-home bonus
Bonusi i promocije Bet-at-home kladionice

Bonusi i promocije Bet-at-home kladionice je nešto na što treba obratiti pozornost.Sjajna je ponuda bonusa ne samo za nove korisnike, već i stare igrače. Standardna ponuda bonus dobrodošlice za nove igrače je raznovrsna i uglavnom ovise o tome koji će biti sportski događaji (Svjetski kup, Europsko prvenstvo, Olimpijske igre) kad Bet-at-home poklanja bonuse.
Ono što razlikuje ovu austrijsku kladionicu je definitivno maksimalni iznos bonusa koji je na raspolaganju. U vrijeme kada je maksimalni prag bonusa kod ostalih vodećih online kladionica postavljen na 100 €, u Bet-at-home, često možete naći čak i bonus do 300 €. Što je još zanimljivije jeto da su te ponude dostupne svim igračima. Provjerite trenutne bonuse Bet-at-home!

Načini plaćanja

Kladionica Bet-at-home nudi sve najvažnije metode plaćanja kroz koji možemo ostvariti našu uplatu vrlo brzo i bez problema.za uplate i isplate sa ove kladionice se mogu koristiti: kreditne kartice, debitne kartice, Skrill, Neteller, Click2Pay, bankovni transfer i mnogi drugi načini plaćanja.

Iskoristi 5€ voucher za sportsko klađenje besplatno!

1. registiraj se na bet-at-home kladionicu preko ovog linka

2. Komtaktirajte nas (ostavite komentar ovdje, na facebooku ili tviteru ili google plusu)


Trenutni Bonus

bet-at-home kladionica poklanja svim novim korisnicima 100 EUR!
Vrlo je lako uzeti ovaj bonus za sportsko klađenje:

Prijavite se (registrirajte se ako je potrebno) i izvršite uplatu na svoj račun.
Kliknite na “Uzmite bonus” u upravljanju računom.
Unesite bonus kod FIRST i gotovo!
Nakon toga 50% uplaćenog iznosa (maksimalno do 100 EUR) biti će nadodano na Vaš račun.

Posjeti Bet-at-home

bet-at-home kladionica

Najbolje online kockarnice

William Hill

William Hill kladionica William Hill je jedna od najstarijih i najvećih kladionica u Velikoj Britaniji, ...

Betsson kladionica

betsson kladionica Kladionica Betsson je poznata europska kladionica, osnovana 2001. godine u Švedskoj. Na početku, ...

Interwetten kladionica

Interwetten kladionica Interwetten kladionica je osnovana 1990 god. godine u Austriji.Na samom početku su pružali ...

888sport kladionica

888sport kladionica 888 je jedan od najstarih i najprestižnih brendova u svijetu online klađenja.Vlasništvo je ...

Kladionica Pinnacle

Kladionica Pinnacle Sports je osnovana 1998. godine, i do sada je stekla poseban status na ...